Puressentiel Anti-beet Spray Afwerend Baby 60ml

CNK: 3520640

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Puressentiel Anti-beet Spray Afwerend Baby 60ml

Richtprijs

€ 14,95

Gegevens

INSECTENWERENDE ANTIBEETSPRAY BABY

BESMETTE ZONES

  • TIJGERMUG
  • TEKEN
  • ZANDVLIEGEN

Speciale formule voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden, op basis van een krachtig actief bestanddeel van plantaardige oorsprong, derivaat van essentiële olie van Citroeneucalyptus. Muggen in besmette zones worden doeltreffend verjaagd. De spray werkt ook tegen andere stekende insecten (teken, zandvliegen). Spray zonder drijfgas.

Meer informatie

EAN Code 3401560265729
Breedte 53 mm.
Hoogte 116 mm.
Diepte 40 mm.
Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Verstuif het product 3 maal in je eigen handpalm en verdeel het vervolgens gelijkmatig over het lichaam van de baby. Vermijd de lichaamsdelen die in contact kunnen komen met de mond (handen, voeten, gelaat).

Herhaal indien nodig na 3 uur, maar breng de spray niet meer dan tweemaal per dag aan. Spoel de handen grondig na het aanbrengen. Zwemmen of zweten kan de beschermduur verkorten. 6 verstuivingen per dag niet overschrijden (1 verstuiving = 0,18ml).

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Contra Indicatie

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 maanden. Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambare dampen en vloeistof. Leidt tot ernstige oogirritatie. Vermijd contact met de ogen en de slijmvliezen.

Merk Puressentiel