Koninginnengelei Bio Junior Fl150ml

CNK: 3311404

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Koninginnengelei Bio Junior Fl150ml

De siroop Koninginnengelei Bio vat de heilzame werking van koninginnengelei in een formule die speciaal is aangepast aan de noden van de allerkleinsten


Richtprijs

€ 13,95

Gegevens

Koninginnengelei is het resultaat van een ingenieuze alchemie tussen werkbijen en planten. Het is een concentraat van voedingselementen. De gelei is heel haar leven lang het exclusieve voedsel van de koningin, waardoor ze uitzonderlijk lang leeft. Deze siroop Koninginnengelei Bio vat de heilzame werking van koninginnengelei in een formule die speciaal is aangepast aan de noden van de allerkleinsten. Zonder bewaarmiddelen, zonder kleurstoffen*, zonder zoetstoffen en zonder synthetische aroma's werd deze siroop door Certisys gecertificeerd als biologisch. Met zijn natuurlijke aardbeiensmaak zal dit product snel de vaste metgezel worden van kinderen in volle groei. Ideaal bij seizoensveranderingen, het begin van het schooljaar of het einde van een trimester.

Meer informatie

EAN Code 3700221319932
Breedte 60 mm.
Hoogte 135 mm.
Nut nut674/120
Diepte 55 mm.
Indicaties

De siroop Koninginnengelei Bio vat de heilzame werking van koninginnengelei in een formule die speciaal is aangepast aan de noden van de allerkleinsten

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:Kinderen van 3 tot 5 jaar: 1 koffielepel per dag, bij voorkeur 's ochtends. Kinderen vanaf 5 jaar: 1 tot 2 koffielepels per dag, bij voorkeur 's ochtends. Schud vóór gebruik. Na opening in de koelkast bewaren en binnen de 30 dagen gebruiken.

Samenstelling

Ingrediënten: (voor 2 koffielepels per dag): siroop van BIO-tarwe, BIO-multi bloemenhoning, gedemineraliseerd water, BIO-koninginnengelei (500 mg), geconcentreerd BIO-zwarte bessensap, droog acerola-extract BIO (Malpighia glabra L.), BIO-rietsuiker, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar : citroenzuur.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Merk Fortepharma